(AFGELAST) Warme Winter Koopavond | AFGELAST

Kerst gezelligheid in Haaksbergen. Met muziek, mooie kramen en lekkernijen. Een fééstje voordat de feestdagen beginnen.

!De Warme Winter Koopavond is vanwege COVID-19 maatregelen afgelast.


Het dorp is volop in kerstsfeer en er kan geshopt worden tussen kramen met decoraties, sieraden, kerstcadeaus en natuurlijk in de winkels. De winkels maken er een extra feestje van met leuke acties.

Muziek en lekkers

Op verschillende plekken in het dorp klinkt livemuziek. Glühwein, warme chocomelk en andere lekkernijen zijn te vinden bij de goede doelen en bij de diverse horeca. De markt is deze editie specifiek het domein van goede doelen met aandacht voor kinderen. Voor de jongsten is hier volop vermaak, zoals broodjes bakken, hockey spelletjes, rondje met de vliegtuigmolen of kiddy-cars. Waldhoornblazers, een draaiorgel en Charles Dickenskoor voegen er een nostalgisch tintje aan toe.

Kerst in de Pancratius

In de door kaarsjes verlichte Pancratius kerk is de fraaie kerststal te bewonderen. Tegenover de kerk in de Pancratiuszaal laten kunstenaars in een expositie zien wat het resultaat is als je met je talenten aan de slag gaat en er tijd en energie aan besteedt. Het Historisch Centrum (Markt 3) is ingericht met een foto-expositie over de Veldmaat vroeger.

De organisatie van het Kerstevent Haaksbergen is in handen van de Haaksbergse Ondernemersvereniging in samenwerking met Centrumondernemers.

Deelnemen aan het kerstevent?

Wil je deelnemen aan het kerstevent met een kraam. Inschrijving kan online. Het inschrijfformulier volgt binnenkort of laat je interesse alvast weten via .

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

  • -

Locatie

Haaksbergen Centrum

Adres
Markt, Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter