Winter Wonder Event

Winter Wonder Event

Geschreven door

Centrummanagement

Leestijd 1 minuten 1245 x bekeken

Winter Wonder gezelligheid in Haaksbergen. Met muziek, mooie kramen, levende kerststal en lekkernijen. Een fééstje voordat de feestdagen begonnen zijn.

De winkels maken er deze dagen een extra feestje van, op de markt zijn fraaie kramen te vinden met decoraties, sieraden, accessoires, kerstcadeaus en kramen ter promotie van het goede doel. Door het hele dorp klinkt sfeermuziek, midwinterhoornblazers laten van zich horen met d’n oal’n roop en in de straten branden sfeervolle twinkellichtjes. De Markt is de plek voor een lekker hapje en drankje.

Hier kan je ook naar de voorstelling van de levende kerststal, verzorgt door Scouting De Klomp. Bij de aangelegen horeca of bij de goede doelen die diverse lekkernijen aanbieden.

Programma

Het Winter Wonder Event is zaterdag 17 december van 16.00 tot 21.00 uur. Zondag 18 december is het koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Wie hopt oe te zeen in Haaksbergen Natuurlijk!

Deelnemen?

Centrumondernemers, verenigingen, stichtingen, serviceclubs en andere vrijwilligers worden uitgenodigd zich aan te melden voor een plek op de markt om hun goede doel te promoten. Ook is er plek voor commerciële partijen. Een plek en/of kraam aanvragen kan via het online aanvraagformulier.

Het Winter Wonder Event wordt georganiseerd door de werkgroep Winter Wonder Event.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Centrummanagement

Meer verhalen uit Haaksbergen Ondernemers

  1. Intocht Sinterklaas Haaksbergen

  2. Ondernemersfonds

    Subsidie aanvragen 2024

    Geschreven door Centrummanagement
  3. Uitbreiding winkeltijden

  4. Weekmarkt verhuist tijdelijk

Tip je vrienden

facebook twitter