Ter Huurne Hollandmarkt

Bezoek Ter Huurne Hollandmarkt voor een dagje uit voor het hele gezin. Winkelen, spelen en lekker eten, aan alle vermaak is gedacht. Het is bovendien gratis te bezoeken! Het recreatiepark is te vinden in Buurse op de grens met Duitsland.

Restaurant

Begin de dag met een heerlijk ontbijt bij Ter Huurne Hollandmarkt. Heerlijke gebakjes, taarten, Belgische wafels, trendy "Bubble Waffles" en nog veel meer. Op de menukaart vind je een gevarieerd aanbod aan gerechten. Naast de menukaart biedt het restaurant ook seizoenskaarten en speciale acties. Bovendien kunnen ook verjaardagsfeestjes voor kinderen worden geboekt. Vanaf het terras van het restaurant is er een prachtig uitzicht op de ruime speeltuin.

Speeltuin

Welk kind wil nou niet de hele dag vertoeven op vermakelijke attracties? Achter het restaurant ligt de grote speeltuin. De ruime speeltuin zorgt voor veel vrolijke kindergezichten. Er zijn veel attracties voor de kleintjes, maar ook voor de grotere kinderen. De nostalgische apparaten doen nog steeds dienst! Tevens is er voor de ouderen onder ons een midgetgolfbaan, probeer de bal met zo weinig mogelijk slagen in de hole te krijgen. De speeltuin is geopend van maandag t/m zondag van 9.00 - 18.00 uur. De betaalde toestellen zijn alleen op zaterdag en zondag geopend en tijdens schoolreisjes en kinderfeestjes.

Winkelcentrum

In de Hollandmarkt zijn allerlei Duitse en Nederlandse producten te koop, met prijzen die we kennen van grote Duitse supermarkten. Wie slim is haalt hier alle voordelige grootverpakkingen van verschillende levensmiddelen of persoonlijke verzorging. De winkel is 7 dagen per week geopend van 9.00 - 18.00 uur.

Vermaak je eindeloos op het terrein van Ter Huurne Hollandmarkt

Visparadijs

Voor visliefhebbers is de visafdeling een waar genot. Bij binnenkomst tref je een zoutwateraquarium en 3 zoetwateraquaria vol prachtige vissen aan. Ter Huurne Hollandmarkt biedt onder andere gebakken vis, kibbeling, haring en andere lekkere hapjes. Er is ook een uitgebreide keuze aan verse producten, zoals huisgemaakte gerookte makreel, vissalade, schaaldieren en kruidensauzen.

De grootste koffiebonen sortering in Europa

Een gigantisch assortiment aan thee en koffie. Van ter Huurne's verse huisgebrande koffiebonen tot luxe Italiaanse bonensoorten. En van de klassiekers als Douwe Egberts, L'Or en Jacobs tot oplosbare thee, chocolademelk en Chai Latte. Met behulp van de maalservice neem je heerlijke versgemalen koffie mee naar huis.

Slijterij

Hier worden alleen alcoholische dranken verkocht. Het aanbod varieert van wijn, bier en speciaalbieren tot likeuren, cognac, wodka, whisky en rum. Tot het brede assortiment behoren ook cadeauverpakkingen. In Duitsland geldt er ook statiegeldplicht op kratten bier. De slijterij ligt op Duits grondgebied, waar verkoop van alcoholische dranken op zondag verboden is en is daarom op zondag gesloten.

Bloemen

Op de bloemenafdeling vind je een groot assortiment aan bloemen en decoratieve artikelen. Boeketten, bloemstukken en kransen kunnen op bestelling worden gemaakt.

Drogisterij

De Ter Huurne drogisterij biedt een ruim assortiment aan verzorgingsproducten. De gediplomeerde drogisterijverkoopsters geven je graag persoonlijk advies.

Tanken & wassen

Tanken gaat makkelijk en snel met de betaalautomaat. Benzine, Diesel en LPG zijn verkrijgbaar tegen concurrerende prijzen. In de wasstraat word je auto dankzij de textiele borstels krasvrij blinkend schoon!

Openingstijden tankstation

Benzine en Diesel | dagelijks van 6.00 - 22.00 uur Autogas (LPG) | dagelijks van 9.00 - 18.00 uur Wasstraat | dagelijks van 9.00 - 17.30 uur

In de buurt

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag 09:00 - 18:00

contactinformatie

 

Alsteedseweg 64
7481RZ Haaksbergen

053-5693569

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Kinderspeelhoek
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter