Start 9 mei 2022

De Molenstraat in het centrum van Haaksbergen wordt aangepast naar de eisen van de huidige tijd. Zo wordt regenwater in de grond geïnfiltreerd, komen er meer en andere bomen en planten, energiezuinige verlichting en aansluitend aan de Markt een sfeervol pleintje. De plannen voor de reconstructie van de straat zijn het afgelopen jaar ontwikkeld met een werkgroep bestaande uit onder andere centrumondernemers.

Neem een kijkje in de vernieuwde Molenstraat: Bekijk op YouTube

Klik hier om de werkzaamheden vanuit Infra Anacon te volgen

LAATSTE UPDATES

- 26 mei 2022 // Start campagne 'De Molenstraat is nog niet klaar, maar wij zijn wel bereikbaar!' Klik hier en maak kennis met alle ondernemers in de Molenstraat

-20 mei 2022 // Werkzaamheden worden hervat.

-18 mei 2022 // Werkzaamheden zijn sinds 13 mei gestaakt, door een zakelijk geschil tussen de gezamenlijke nutsbedrijven en de aannemer die de kabels en leidingen verlegt. De gemeente spant zich tot het uiterste in om de partijen tot elkaar te brengen, zodat de reconstructie van de straat zo snel mogelijk vervolgd wordt.

- 9 mei 2022 // Start fase 1 Eibergsestraat tot de kruising Molenstraat/dr. Prinsstraat.

- 2 mei 2022 // In de week van 2 mei worden de bestaande lichtmasten verwijderd en wordt er tijdelijke verlichting geplaatst. De bestaande lichtmasten worden voorzien van een nieuwe kleur (donkergrijs) en nieuwe led verlichting. En worden gedurende de werkzaamheden weer geplaatst als het straatwerk vordert.

- 26 april 2022 // PERSBERICHT 9 Mei start werkzaamheden LEES HIER

- 4 april 2022 // Bijeenkomst ondernemers Molenstraat

Tip je vrienden

facebook twitter