Najaarsstoomdagen

Dit jaar begint de Najaarsstoomdag al op zaterdag. Vandaar nu Najaarsstoomdagen. Hieronder het programma van 2020. Vanwege COVID-19 was dit niet zo uitgebreid als normaal. Het programma van 2021 volgt binnenkort.

PROGRAMMA 2020. PROGRAMMA 2021 VOLGT.

Zo kunnen kinderen bouwen met LEGO, hebben we een uitverkoop van spoor gerelateerde boeken en nostalgisch speelgoed, introduceren we onze gloednieuwe Vriendenpas, kan er een speurtocht met Jack de stationskat gedaan worden, kun je je verkleden als machinist of conducteur en hebben we voor de eerste 100 kinderen een leuke verrassing!

Veel stoom in actie

Ondanks de nog geldende maatregelen inzake Covid-19 doet Museum Buurtspoorweg er alles aan om niet alleen een mooi, maar vooral een veilig programma voor iedereen te organiseren. Dat houdt in dat ze dit jaar alleen het eigen materieel inzetten. Dat is echter meer dan genoeg om een dag bomvol stoom in actie te kunnen realiseren, waarbij de treinen uiteraard volgens een uitgebreide dienstregeling gaan rijden. In station Boekelo dit jaar helaas geen modelbanen, maar kinderen kunnen er naar hartenlust spelen met LEGO.

Wanneer

  • -
  • -

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481 JA
Telefoon
053 572 15 16
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl

Tip je vrienden

facebook twitter