Mijlenloop Haaksbergen

Terug van even weggeweest. Op de eerste lente zondag dit jaar, kan je in Haaksbergen weer mee doen aan de Engelse Mijlenloop. Een leuke en recreatieve loop deels door het dorp en deels door het prachtige buitengebied van Haaksbergen over landweggetjes, langs boeren erven, weilanden en bossen.

Het parcours start en finisht op de Markt. Het eerste deel van het parcours loopt door het centrum en dan via buurtschap Honesch, het Mariakapelletje aan de Bekkevosweg, de Oostendorper Watermolen en via park Groot-Scholtenhagen weer naar het Centrum. De 5 EM-lopers lopen deze ronde één keer en de deelnemers aan de 10 EM lopen twee ronden.

Afstanden

De Mijlenloop is er voor iedere recreatieve loper uit Haaksbergen en de regio, voor jong en oud.

  • 5 mijl (8,05 km) en 10 mijl (16 km)
  • Bedrijvenloop
  • Kidsrun
  • Jeugdloop
  • Racerunners (2 km)

Inschrijven

De inschrijving voor de Mijlenloop 2021 is geopend! Schrijf je in via www.mijlenloophaaksbergen.nl. Inschrijven kan t/m 13 maart 2021.

Clinics

De clinic-reeks richt zich alleen op deelnemers aan de 5 mijl en start op zondag 25 oktober 2020. Op maandag 5 oktober om 19.00 uur is er in het clubgebouw van AVH een infoavond over deze clinics. Voor vragen kunt u mailen naar .

Meer informatie

www.mijlenloophaaksbergen.nl

De Engelse Mijlenloop in Haaksbergen krijgt na 25 jaar een verfrissende herstart. Met dank aan een nieuwe groep vrijwilligers, sponsoren en steun van ervaren vrijwilligers van Atletiekvereniging Haaksbergen.

Of bekijk de website www.av-haaksbergen.nl/

Wanneer

Locatie

Centrum Haaksbergen

Adres
De Markt, 7481 HS

Tip je vrienden

facebook twitter