Lid Worden

DOWNLOAD HIER direct het formulier om lid te worden. Scan in en mail naar info@hov-haaksbergen.nl.

HOV, staat voor Haaksbergse Ondernemersvereniging waar sinds 2020 nieuw leven in geblazen is.

Door de komst van het reclamefonds en het aanstellen van een centrummanager werken we actiever en meer samen met alle ondernemers en gemeente. Daardoor worden de lijnen korter en worden steeds meer doelen gerealiseerd.

Met ruim 120 leden is de Haaksbergse Ondernemers Vereniging HOV hét ondernemersnetwerk van Haaksbergen. De vereniging is de belangenbehartiger van de centrumondernemers die reclameheffing betalen.

Vanaf 1 januari 2021 betalen centrumondernemers voortaan reclamebelasting voor de reclames die zij op of bij hun pand voeren. Door de invoering van reclamebelasting betalen de ondernemers jaarlijks 450 euro, dat naar het ondernemersfonds gaat. Het wordt gebruikt voor met name promotie, evenementen en voorzieningen in het centrum. Het doel is om een bezoekje aan het centrum zo leuk mogelijk te maken, zodat de bezoekers terugkomen en langer blijven.

De initiatieven komen vanuit de HOV en de ondernemers zelf. Haaksbergen heeft alles wat de bezoeker nodig heeft. Van mode, woon en lifestyle tot fijne vers- en streekproducten. Pareltjes van winkels, in gezellige winkelstraten, waar het naast het shoppen ook goed vertoeven is op één van de terrasjes.

Lidmaatschap HOV

Jij bent ondernemer. Je wilt leren, je wilt weten hoe je je bedrijf nog meer laat groeien en je wilt mensen om je heen die je inspireren. Je zoekt gelijkgestemden die jou waardevol vinden, die je serieus nemen en je verder kunnen helpen met je onderneming. Dan is een lidmaatschap aan de HOV echt iets voor jou. Effectief en informeel mensen leren kennen door middel van events, bijeenkomsten en een mooie community. Een gezelschap waar jij beter van wordt en waar jij waarde aan kunt toevoegen. Mensen in de regio waar je ook af en toe koffie mee kunt drinken als je hulp nodig hebt, mensen met dezelfde insteek: willen groeien.

Door de invoering van de reclamebelasting is de contributie verlaagd naar € 50,-.

Voor de jaren 2022 en 2023 is besloten dat er deze jaren geen contributie betaald hoeft te worden aan de vereniging.

Sluit je daarom nu aan, samen zijn we sterk!

Stichting Evenementen Haaksbergen

De HOV heeft een nieuwe stichting in het leven geroepen die zorgt voor de juiste uitvoering van de financiële zaken: Stichting Evenementen Haaksbergen. Met deze stichting gaan we ervoor zorgen dat de evenementen in Haaksbergen verder worden ontwikkeld.

Het bestuur en de werkgroepen vergaderen periodiek en 1 x per jaar is er een Algemene Ledenvergadering.

Heb je interesse in een lidmaatschap en/of wil je actief bijdragen aan het bestuur of werkgroepen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

HET HOV-BESTUUR BESTAAT UIT

  • Voorzitter: Jan Paul Klein Poelhuis voorzitter@hov-haaksbergen.nl 06-31952869
  • Penningmeester/secretaris: Esmeralda Kleinsman info@hov-haaksbergen.nl 06-12058101
  • Retail/centrum: Tim Kamphuis centrum@hov-haaksbergen.nl 06-23802022
  • Evenementen: René Broekhuis evenementen@hov-haaksbergen.nl 06-34034074
  • Centrummanager: Madelon Kuijk centrum@haaksbergennatuurlijk.nl 06-44489597

DOWNLOAD HIER HET FORMULIER OM JE AAN TE MELDEN

Tip je vrienden

facebook twitter