Meimarkt

Brief Centrumbewoners

Geschreven door

Madelon Kuijk

Leestijd 2 minuten 953 x bekeken

CENTRUM INFORMATIE

Verkeersmaatregelen rondom MeiSpektakel

Donderdag 30, vrijdag 31 mei, Zaterdag 1 en Zondag 2 juni

Beste Centrumbewoner,

Hierbij informeren wij u over de verkeersmaatregelen rondom het MeiSpektakel 2024.

Dinsdag 28 en woensdag 29 mei Op dinsdagmiddag start in de middag de opbouw van kermisattracties op de markt. De weekmarkt van woensdag zal hier geen hinder van ondervinden, want we starten in The GAP 3.0. Woensdag 29 mei na 15.00 uur gaan ze verder. En zal ook de opbouw starten tussen de markt en begin Molenstraat. Hierdoor is parkeren en doorrijden via de Markt niet meer mogelijk. Afgesloten: Markt - deel Molenstraat

Donderdag 30 mei Vanaf 15.00 uur start de Kermis rondom de kerk. De officiële opening is om 18.00 u bij het bordes van het Gemeentehuis, waarbij iedereen welkom is en samen een drankje te doen bij de diverse horeca. Afgesloten: Markt – Molenstraat geen doorgaan naar Markt

Zaterdag 1 juni Op zaterdag 1 juni is de Markt afgesloten ivm de kermis. De Ruisschenborg voor een sportief evenement en in de Hibbertstraat wordt u via Het Meuke omgeleid, ivm een sportactiviteit in The GAP. Het centrum is verder toegankelijk voor verkeer en bezoekers.


LET OP NIET PARKEREN IN HET CENTRUM!

Zaterdag vanaf 20.00 uur start de opbouw van de marktkramen voor de Meimarkt. Afgesloten: Markt – Molenstraat geen doorgaande weg.

Zondag 2 juni Zondag 2 juni is de jaarlijkse MeiMarkt in het centrum van Haaksbergen. Hierdoor is het gehele centrum weer afgesloten van verkeer. Het centrum is grotendeels vanaf 5.00 uur tot 23.00 uur afgesloten voor motorvoertuigen en fietsers.

Vanaf 8.00 start in de Ruisschenborg en plein De Kappen de opbouw van de kinderrommelmarkt.

De afgesloten straten zijn: Molenstraat, de Markt, de Ruisschenborgh, Blankenburgerstraat, Spoorstraat, de Kalter, Hibbertstraat (vanaf The GAP richting Spoorstraat).

Vanaf zaterdag 20.00 uur willen mogen er geen geparkeerde auto’s in de genoemde straten. Uw auto staat anders ingebouwd binnen de markt.

Wij danken u alvast voor uw medewerking. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen via meimarkt@haaksbergennatuurlijk.nl - of mij bellen via T 06 444 895 97.

Met vriendelijke groet,

Centrummanager Madelon Kuijk Organisatie MeiSpektakel – Stichting Evenementen Haaksbergen

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Madelon Kuijk

Meer verhalen uit Haaksbergen Ondernemers

 1. Meimarkt

  Grandioos! Zo was het Meispektakel in Haaksbergen!

  Geschreven door Madelon Kuijk
 2. Meimarkt

  Vrijwilligers Meispektakel gezocht

  Geschreven door Madelon Kuijk
 3. Meimarkt

  Voor alle basisschoolkinderen van Haaksbergen

  Geschreven door Madelon Kuijk
 4. Ondernemersfonds

  Subsidie aanvragen 2025

  Geschreven door Madelon Kuijk

Tip je vrienden

facebook twitter