Meimarkt

Voor alle basisschoolkinderen van Haaksbergen

Geschreven door

Madelon Kuijk

Leestijd 2 minuten 1578 x bekeken

LIEVE KINDEREN VAN HAAKSBERGEN,

Het jaarlijkse feest van Haaksbergen komt er weer aan. Dit jaar met de grootste kermis sinds jaren, de allergrootste kinderrommelmarkt ooit en hebben we een fantastische Familiedag. Met op zondag onze jarenlange traditie de grote braderie, De Meimarkt. Al deze leuke festiviteiten hebben we in het jasje van het MeiSpektakel gestopt.

Namens alle ondernemers van Haaksbergen, verschillende organisaties, de gemeente en vele vrijwilligers willen we samen met jullie 100 jaar kermis en Meimarkt vieren.

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen naar de kermis kan of gaat. We zijn als organisatie super trots op het MeiSpektakel en de nieuwe kermis. We kunnen ook dit jaar weer inzetten op lagere entreeprijzen dan in andere dorpen, want we willen graag dat iedereen met haar vriendjes en vriendinnetjes naar het MeiSpektakel kunnen.

VERRASSING VOOR ALLE KINDEREN!

We hebben dit jaar voor alle kinderen op de basisscholen in Haaksbergen 2 kermismuntjes. Je mag helemaal zelf kiezen in welke attractie je gaat of welke activiteit je ermee gaat doen.

Kermis

De kermis gaat open op donderdag 30 mei vanaf 15.00 uur. Op zaterdag om 12.00 uur, want dan hebben we eerst tot 14.00 uur prikkelarme kermis. Dan staat de muziek en de lampjes uit. Dit is speciaal voor kinderen/volwassenen die niet goed tegen drukte en alle prikkels kunnen.

Kermistijden:

 • Donderdag 30 mei 15.00 – 23.00 uur
 • Vrijdag 31 mei 14.00 – 0.00 uur
 • Zaterdag 1 juni 14.00 – 0.00 uur
 • Zondag 2 juni 11.00 – 20.00 uur

Familiedag

Op zaterdag 1 juni hebben we hele gave activiteiten in het centrum, waar je allemaal gratis aan mee kunt doen.

Penalty Bokaal Haaksbergen : Vanaf 12.00 uur kan je meedoen aan de Penalty bokaal. Scoor je alle pogingen? Dan ga je door naar de finale en wie weet win jij wel die grote beker! Deze activiteit kan je vinden in The GAP, op het voetbalveldje.

Ren je samen Rot! : Tussen 12.00 en 16.00 uur kan je op verschillende momenten meedoen aan FUN-RUN in de Ruisschenborgstraat. Ren samen met vrienden, papa of mama, opa en oma op de meeste gekke schoenen, attributen en hindernissen voor de snelste tijd en win!

Kinderrommelmarkt en Meimarkt

Op zondag 2 juni start om 10.00 uur de grote kinderrommelmarkt vanaf de De Kappen en in het centrum de leuke traditionele Meimarkt. De kinderrommelmarkt duurt tot 15.00 uur en de Meimarkt tot 17.00 uur.

Social Media

Volg al onze nieuwtjes op Facebook en Instagram.

Complete programma

Bekijk hier het complete programma van het MeiSpektakel Klik voor UITagenda

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Madelon Kuijk

Meer verhalen uit Haaksbergen Ondernemers

 1. Meimarkt

  Grandioos! Zo was het Meispektakel in Haaksbergen!

  Geschreven door Madelon Kuijk
 2. Meimarkt

  Vrijwilligers Meispektakel gezocht

  Geschreven door Madelon Kuijk
 3. Meimarkt

  Brief Centrumbewoners

  Geschreven door Madelon Kuijk
 4. Ondernemersfonds

  Subsidie aanvragen 2025

  Geschreven door Madelon Kuijk

Tip je vrienden

facebook twitter