Winkelcentrum

Nu te huur!

Geschreven door

Madelon Kuijk

Leestijd 1 minuten 941 x bekeken

Haaksbergen is het begin van Twente, grenst aan Duitsland en de Achterhoek. Dé ideale plek om je vestigen als ondernemer!

Ondernemen in Haaksbergen

Haaksbergen kent een bruisend centrum met weinig leegstand. Het winkelcentrum staat bekend om haar trendy en leuke modezaken. Ruim aanbod van schoenen en tassen. Wat Haaksbergen uniek maakt zijn de lokale ondernemers die graag de tijd voor je nemen. Er zijn heerlijke specialiteiten op het gebied van eten en drinken. In en rondom het centrum zijn er volop parkeerplaatsen, dus er is altijd plek.

In het centrum en langs de rondweg zijn nog een aantal panden beschikbaar voor ondernemers die willen uitbreiden of perfect zijn voor nieuwe ondernemers. Bekijk hier welke winkelpanden beschikbaar zijn.

Nu te huur!

Netwerken


HOV

Met ruim 120 leden is de Haaksbergse Ondernemers Vereniging HOV hét ondernemersnetwerk van Haaksbergen. De vereniging is de belangenbehartiger van de centrumondernemers die reclameheffing betalen. Shoppen in Haaksbergen staat voor het veelzijdige winkelcentrum, het diverse aanbod van winkels en de gezellige terrassen en de horeca.

Activiteiten zijn te volgen op Facebook en Instagram. Gebruik #shoppeninhaaksbergen om een overzicht te krijgen op de socials.

KHN Haaksbergen (horeca)

IKT Haaksbergen (industrie)

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Madelon Kuijk

Meer verhalen uit Haaksbergen Ondernemers

 1. Meimarkt

  Grandioos! Zo was het Meispektakel in Haaksbergen!

  Geschreven door Madelon Kuijk
 2. Meimarkt

  Vrijwilligers Meispektakel gezocht

  Geschreven door Madelon Kuijk
 3. Meimarkt

  Brief Centrumbewoners

  Geschreven door Madelon Kuijk
 4. Meimarkt

  Voor alle basisschoolkinderen van Haaksbergen

  Geschreven door Madelon Kuijk

Tip je vrienden

facebook twitter