Winkelcentrum

Nu te huur!

Geschreven door

Centrummanagement

Leestijd 1 minuten 834 x bekeken

Haaksbergen is het begin van Twente, grenst aan Duitsland en de Achterhoek. Dé ideale plek om je vestigen als ondernemer!

Ondernemen in Haaksbergen

Haaksbergen kent een bruisend centrum met weinig leegstand. Het winkelcentrum staat bekend om haar trendy en leuke modezaken. Ruim aanbod van schoenen en tassen. Wat Haaksbergen uniek maakt zijn de lokale ondernemers die graag de tijd voor je nemen. Er zijn heerlijke specialiteiten op het gebied van eten en drinken. In en rondom het centrum zijn er volop parkeerplaatsen, dus er is altijd plek.

In het centrum en langs de rondweg zijn nog een aantal panden beschikbaar voor ondernemers die willen uitbreiden of perfect zijn voor nieuwe ondernemers. Bekijk hier welke winkelpanden beschikbaar zijn.

Nu te huur!

Netwerken


HOV

Met ruim 120 leden is de Haaksbergse Ondernemers Vereniging HOV hét ondernemersnetwerk van Haaksbergen. De vereniging is de belangenbehartiger van de centrumondernemers die reclameheffing betalen. Shoppen in Haaksbergen staat voor het veelzijdige winkelcentrum, het diverse aanbod van winkels en de gezellige terrassen en de horeca.

Activiteiten zijn te volgen op Facebook en Instagram. Gebruik #shoppeninhaaksbergen om een overzicht te krijgen op de socials.

KHN Haaksbergen (horeca)

IKT Haaksbergen (industrie)

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Centrummanagement

Meer verhalen uit Haaksbergen Ondernemers

  1. Ondernemersfonds

    Subsidie aanvragen 2025

    Geschreven door Centrummanagement
  2. Winter Wonder Event

    Winter Wonder Event

    Geschreven door Centrummanagement
  3. Meimarkt

    Inschrijving Mei Markt 2024

    Geschreven door Centrummanagement
  4. Winkelcentrum

    Koopzondag 24 maart in het centrum van Haaksbergen

    Geschreven door Centrummanagement

Tip je vrienden

facebook twitter