Winter Wonder Event

Kerst gezelligheid in Haaksbergen. Met muziek, mooie kramen en lekkernijen. Een fééstje voordat de feestdagen beginnen.

Warme Winter Markt & Koopavond

Het dorp is volop in kerstsfeer en er kan geshopt worden tussen kramen met decoraties, sieraden, kerstcadeaus en natuurlijk in de winkels. De winkels maken er een extra feestje van met leuke acties.

Muziek en lekkers

Op verschillende plekken in het dorp klinkt livemuziek. Glühwein, warme chocomelk en andere lekkernijen zijn te vinden bij de goede doelen en bij de diverse horeca. De markt is deze editie specifiek het domein van goede doelen met aandacht voor kinderen. Voor de jongsten is hier volop vermaak, zoals broodjes bakken, hockey spelletjes, rondje met de vliegtuigmolen of kiddy-cars. Waldhoornblazers, een draaiorgel en Charles Dickenskoor voegen er een nostalgisch tintje aan toe.

Het gevoel van Kerst, het verhaal van Kerst, de sfeer van Kerst.

Levende Kerststal

Scouting De Klomp voert een Kerstspel op en zet hiermee een 'levende kerststal' voor je neer. Verschillende dieren maken het plaatje compleet. Kinderen kunnen onder begeleiding een stokbroodje bakken boven de open vuren.

Kerst in de Pancratius

In de door kaarsjes verlichte Pancratius kerk is de fraaie kerststal te bewonderen. Tegenover de kerk in de Pancratiuszaal laten kunstenaars in een expositie zien wat het resultaat is als je met je talenten aan de slag gaat en er tijd en energie aan besteedt. Het Historisch Centrum (Markt 3) is ingericht met een foto-expositie over de Veldmaat vroeger.

Deelnemen aan het kerstevent?

Wil je deelnemen aan het kerstevent met een kraam. Inschrijving kan online. Via dit formulier: Inschrijven Winter Wonder Event

Wanneer

  • -

Locatie

Haaksbergen Centrum

Adres
Markt, Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter